Sound

Light

Mic

Walkies

Kurt&Co is uw partner in verhuur van licht, geluid en communicatie voor uw evenement.

Bij ons kan je terecht voor de huur van een geluidsinstallatie, dj installatie, Tuinverlichting, draadloze microfoonsets of onze professionele kenwood walkie-talkies!

Contacteer ons vrijblijvend voor Info, Beschikbaarheid

Speakerset 1150W Bluetooth

 

Een complete plug & play luidsprekerset.

De set heeft een gebundeld vermogen van maar liefst 1150 watt en is daardoor zeer geschikt om in te zetten als PA-systeem in kantines, foyers of op kleine podia.

De toegevoegde Bluetooth functionaliteit is een handige extra.


Speakerset 2000W Bluetooth Pro

 

Een complete plug & play luidsprekerset.

De set heeft een gebundeld vermogen van maar liefst 2000 watt en heeft daardoor net wat meer power om grotere ruimtes aan te kunnen en dit komt natuurlijk altijd van pas.

Extra Bluetooth functionaliteit is mogelijk mee te bestellen. 


Speaker - Mobiel - Bluetooth - 120db

 

Een mobiel column PA-systeem die volledig kan worden gebruikt op een accu.

Doordat hij opgeladen kan worden door de ingebouwde lithium-ion batterij is deze set op plekken te gebruiken waar geen toegang is tot stroom. Daarnaast is het geluid ook gewoon dik in orde. Hij is geschikt voor feestjes tot ongeveer 100 mensen.


Tuinverlichting - Lichtslinger

 

Prikkabels, de sfeermakers voor buiten! Verkrijgbaar in lengtes tussen de 10 en 100 meter. De snoeren zijn van professionele kwaliteit. De sterke rubberen bekabeling is geschikt voor professionele toepassingen zoals horeca en voor particulieren die kwaliteit zoeken.


Draadloze Mic Set

 

De set is voorzien van een handmicrofoon én een headset.

Zo heb je voor elke gelegenheid de juist microfoon. 

Hierdoor is de set  zeer snel en vooral zeer eenvoudig in gebruik te nemen. De Set kan gebruikt worden voor spraak en voor (semi professionele) zang doeleinden.


Draadloze Duo Mic Set Pro

 

Draadloze handheld set met twee handheld-microfoons.

De ruisvrije en kristalheldere transmissie zorgt dat de geluidskwaliteit uitstekend is. Dankzij de gebruiksvriendelijkheid en de eenvoudige installatie doet deze set het prima op feestjes, presentaties, spraaktoepassingen, vergaderingen en karaoke.


Kenwood Walkie Talkie Set

(TK-3401D)

Robuuste lichtgewicht portofoon die zeer eenvoudig in gebruik is.

Ideaal voor zowel beginners als professionals dankzij een gebruiksvriendelijke user-interface waarbij geen vergunning is vereist.


Kenwood Walkie Talkie Set Pro

(TK-3701D)

Robuuste lichtgewicht portofoon die zeer eenvoudig in gebruik is. Ideaal voor professionals dankzij een gebruiksvriendelijke user-interface waarbij geen vergunning is vereist.Een vergunningsvrije digitale portofoon die ook samenwerkt met analoge systemen.


Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie