Kurt&Co. | Gin&Beatz

Uit liefde voor smaakvolle Gin-Tonic en echte Spaanse Tapas

Arendonk — Kurt Van Peer heeft een voorliefde voor lekker en vers eten, liefst van Spaanse origine. Geen toeval dat hij onder de vlag van Kurt&Co de Kempen opvrolijkt met zijn smaakvolle tapasboxen. Of dat hij ergens ten lande met zijn caravan opduikt om kleur- rijke gin-tonics te serveren. “Ik hou van kleuren, lekkere smaken en van gezelligheid.”

Lees meer »

Kurt&Co: Tapasboxen met echte Spaanse lekkernijen

ARENDONK — Met zijn Kurt&Co brengt Arendonkenaar Kurt Van Peer zijn liefde voor verse producten van Spaanse origine over op de Kempenaar. Aan de hand van kleurrijke en smaakvolle tapasboxen wil hij hen de échte Spaanse smaken leren kennen. Een succesformule die deze maand wel een heel bijzondere uitbreiding krijgt: een heuse Onderox-apero-box.

Lees meer »

Lekker Lokaal: Verse Gazpacho met Gin

In deze rubriek ‘Lekker Lokaal’ gaan we op bezoek bij Kempenaars met een passie voor lekker eten en duurzame producten. Met hun favoriete recept hopen ze jou als lezer te inspireren om ook zelf in de keuken aan de slag te gaan met lokale en seizoensgebonden ingrediënten. En wees gerust, we houden de recepten altijd simpel en behapbaar! Deze maand in de keuken: Kurt Van Peer van cateringspecialist Kurt&Co uit Arendonk.

Lees meer »